Relax II Black

Best.-Nr: 902wal
Verfügbarkeit: Auf Lager

Bis 16.00 Uhr bestellt, Freitag gesendet

SKU
59726

Ideale pasvorm schoen. Door het soepele en rekbare leer op de voorvoet geschikt voor zeer gevoelige voeten met bijvoorbeeld hallux valgus / hallux rigidus.

Om het leer te beschermen en verzorgen kunt u de Carbon Wax gebruiken. Om het leer weer kleur te geven of kleine beschadigingen weg te halen gebruikt u de Waterstop Color tube van Collonil.Om de schoenen in een optimale conditie te houden brengt u een protectie laag aan met de Carbon Pro spray om de schoen water en vuil afstotend te maken. Doe dit 1x in de 4 weken.Om de pasvorm te verbeteren kunt u de opvulzool mee bestellen: > te vinden bij accessoiresDeze legt u onder de Joya inlegzool waardoor overbodige ruimte boven de voet weggenomen wordt.

Ab 199,95 €
Om het leer te beschermen en verzorgen kunt u de Carbon Wax gebruiken. Om het leer weer kleur te geven of kleine beschadigingen weg te halen gebruikt u de Waterstop Color tube van Collonil.

Om de schoenen in een optimale conditie te houden brengt u een protectie laag aan met de Carbon Pro spray om de schoen water en vuil afstotend te maken. Doe dit 1x in de 4 weken.

Om de pasvorm te verbeteren kunt u de opvulzool mee bestellen: > te vinden bij accessoires
Deze legt u onder de Joya inlegzool waardoor overbodige ruimte boven de voet weggenomen wordt.
Weitere Informationen
bestelnummer_winpos 902wal
Marke Joya